Hopp til hovedinnholdet

Hvordan unngå at det blir kleint når jeg er alene med gutten jeg liker?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har blitt veldig forelsket i en gutt, la oss kalle han Isak. (Ikke ekte navn). Sånn sett er det egentlig ingenting gale med forholdet vi har nå, jeg liker han, han liker meg og vi snakker sammen stadig vekk. Jeg bare bekymrer meg for at om vi en gang i tiden skulle blitt sammen vil jeg ikke at det skal bli kleint. Kanskje fordi vi snakker utrolig mye sammen på Snapchat og siden vi ikke går i samme klasse sees vi bare i friminuttene. Men da klemmer vi og snakker sammen, forskjellen er at det er mange andre rundt, så samtalen går av seg selv. Jeg lurte på om dere kunne hjulpet meg med hvordan jeg kan fortsette «forholdet» vi allerede har uten å ødelegge det når vi evt er alene. Hilsen ung og forelsket jente:)

Besvart 14.12.2018 23:02
 

Svar
Hei Jente 14år!

Så fint at du skriver til oss i ung.no når du lurer på noe! Jeg forstår at dette er et viktig spørsmål for deg, og jeg skal prøve å svare så godt jeg kan!

Jeg skjønner godt at det kan bli kleint å være alene med en person når begge to har sterke følelser for hverandre. Men er ikke det en bra ting egentlig? Det betyr jo i bunn og grunn bare at dere bryr dere om hva den andre mener. Men det er viktig å huske at han liker deg for den du er, og mitt beste tips er derfor bare å slappe av og være deg selv. Du kan for eksempel prøve å snakke mer med bare han. Det kan være i et friminutt med de andre rundt dere og dersom samtalen står fast så kan du vende tilbake til gruppen. Kanskje er det ikke så kleint som du hadde trodd? Etterhvert så kanskje dere kan tilbringe mer tid sammen alene før dere blir sammen for å se hvordan det går.

Jeg vil også legge til at om det skulle bli litt kleint i begynnelsen av et forhold så er det helt greit! Å gå fra å være venner til å bli kjærester tar tid å vende seg til og i starten er det ofte litt kleint. Men, jeg tror at ettersom dere begge liker hverandre så vil dere begge putte inn innsats for å unngå at det blir kleint og etterhvert så vil det gå lettere å ha samtaler og være sammen alene.

Vedlagt ligger det to artikler med ekstra tips og råd som jeg håper kan hjelpe deg! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse