Hopp til hovedinnholdet

Skolehverdagen min er rett og slett dritt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For der første, jeg synes det er domt at det ikke får an å sende inn noe om forelskelse fordi det er fint å få skrivet det til noen. Kanskje ikke alt kan få er bra nok svar men det får i Vertfall et svar, det blir bare dere og derre steder p spørre eller snakke, jeg vil ikke snakke med mamma om det eller vennene mine. Venne mine er ikke til å stole på. For det andre. Skole verdagne min er rett og slett dritt. Jeg har venner å være med men jeg kan ikke si noe til de uten at det lekkes og det gjeller alle de i klassen også. Venne mine som er eldre sier bare du kommer deg igjennom det eller det er ikke så ille. Poenget er at jeg har ADD, og sliter med prøver og lekser. Lekse hjelp hjelper ikke. Jeg ha rlyst til å stige i karakterer fordi jeg ligger på 3. Jeg klarer ikke konsentrere meg til prøver hjemme fordi det er en gutt jeg tenker på. Derfor ønsker jeg at man hadde om det her fortsatt. Det er en gutt, han er ett PR eldre. Og får bra for meg. Han tar fokuse mitt hele tiden. hjelp!

SVAR

Besvart 08.01.2019 13:18:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle