Hopp til hovedinnholdet

Ønsker meg kjæreste, men er ikke populær.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år og ønsker meg en kjæreste. I klassen min (8. Klasse) så er de fleste veldig umodne, spesiellt av guttene. Jeg er ikke noe spesielt populær og slik så har veldig få folk jeg kjenner fra andre steder utenfor klassa. Noen av de populære jentene i klassa begynner og så kjærester som de skal ha sex med men jeg er jo ikke populær! Vil jo faktisk være forelsket og slik før jeg blir kjæreste med en gutt da. Jeg har ingen måte å bli kjent med nye gutter på:( jeg er også ikke så typisk guttemagnet akkuratt. Hvordan kan jeg bli kjent med nye folk? Har gått på aktiviteter og slik før men slutta. En annet spørsmål, er 163 cm høy og veier 45 kg, er det normalt? Jeg er fornøyd med beina og armene mine, men har så liten rompe, kan jeg trene den større? Isåfall hvordan? Har også veldig små pupper:( hva kan jeg gjøre med det?

SVAR

Besvart 10.01.2019 14:25:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle