Hopp til hovedinnholdet

Sa til en gutt at jeg liker han og nå snakker han ikke til meg lengre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en gutt! Vi var ganske gode venner og han smilte hele tiden til meg osv... Pluteslig fikk jeg vite at en annen jente likte han og jeg visste at hun hadde bedre sjanse på han enn meg, fordi hun er flink med gutter!! Jeg fikk panikk og sa til han at jeg likte han, nå snakker han ikke med meg lenger eller ser ikke på meg på skolen! Jeg er lei meg, og tror jeg har gjort noe dumt. Håper dere kan hjelpe meg på å få svar.. hvorfor er han sånn??

SVAR

Besvart 10.01.2019 14:46:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle