Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ingen gutter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har likt så mange gutter eller jeg vet ikke om jeg har likt de eller vært forelsket i dem, men uansett så har de vist at jeg har likt dem. Siden jeg var 13 år så har jeg likt en til jeg ble 15 år og han har ikke likt meg, men han visste at jeg likte han, ikke ville han Adde meg på Snapchat eller på andre sosiale medier. Spørsmålet er jeg skjønner ikke meg på gutter, jeg har å likt 3-4 gutter til å alle de nektet å Adde meg på Snapchat, de fleste har egt bare blokkert meg. Jeg skjønner ikke hva som feiler meg? Er jeg for stygg hva kan grunnen til det være? Jeg ba vennene mine Adde guttene som nektet å Adde meg å når vennene mine spurte de, så addet de dem tilbake med engang. Jeg føler at ingen liker meg og jeg vil jo ha gutter i livet men får ingen. Hva skal jeg gjøre???

SVAR

Besvart 15.01.2019 20:16:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle