Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sagt at jeg vil ha forhold først, før jeg sender nudes og har sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg har holdt på med en gutt i ca et halvt år, men jeg har ikke møtt han. Jeg vet egentlig ikke helt om jeg liker han eller ikke.Vi har vurdert å møtes. Jeg føler uansett hva vi kommer til å finne på blir det kleint. Han er 1 år eldre en meg og jeg har en venninne som går i klassen hans. Hun sier at han ikke liker meg, men henne. Jeg har spurt han selv om det er sant men det er det ikke. Vi har pleid å ha nøtt eller sannhet og da sier han at han liker meg litt men det går opp og ned. Men han sier nesten bare hvor pen og deilig jeg er. Jeg føler han ikke vet noe om meg, hva skal jeg gjøre? Han har spurt om nudes noen ganger, jeg har sagt nei og det aksepterer han. Jeg føler han er litt desperat etter å ikke ha noe forhold, men ha sex osv. Jeg føler meg ikke helt okei med det. Han er ikke noe spessielt kjekk og keg vet egentlig ikke hvorfor jeg liker han. Jeg har sagt til han at jeg vil først ha forhold til noen før jeg har sex med dem. Men j er ikke klar

SVAR

Besvart 20.01.2019 20:00:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
account_circle