Hopp til hovedinnholdet

Føler at alle gutter jeg møter har meg rundt lillefingeren.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg visste ikke hvilken kategori jeg skulle putte det her i.. men ja. Jeg føler meg helt håpløs når det kommer til gutter. Hver gang de «er ferdig» med meg så blir jeg skuffet og såra. Også kommer de tilbake senere. Jeg har det alltid i bakhodet og sletter de fra sosiale medier osv, men på et vis så får de meg alltid til å svare eller legge de til igjen. Jeg synes nesten det er komisk, fordi dette er blitt så vanlig for meg at jeg ikke når å ta det til meg før det blir et nytt tilfelle med gutt av samme miljø/ vennekrets som de andre. Dette er snakk om gutter som jeg er glad i, har ligget med og styrt med. Jeg tror de vet at de har meg rundt lillefingeren og at jeg stiller opp når DE vil, uansett hva. Taktikken med å være kostbar/ ikke svare fungerer i sjeldne tilfeller. Vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvorfor dette skjer med meg hele tiden. Mister respekt og tillit til generelt alle gutter der ute sånn som det er nå, og det er ufattelig sårende og slitsomt hver gang egentlig.

SVAR

Besvart 10.02.2019 13:52:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

 

Les mer
account_circle