Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med en gutt i virkeligheten etter å ha snakket på snapchat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 10. klasse, og har snakket med en fyr ganske lenge (mest på snapchat). Vi har begynt å flørte litt i det siste, og en dag innrømte han at han liker meg, jeg gjorde det samme. Etter det har det egentlig vært litt rart på skolen. Vi sier hei til hverandre, og vi får ofte øyenkontakt i spanskklassen, men ellers syntes jeg det er veldig skummelt å snakke med han. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, eller hvordan jeg skal starte en samtale med han. Så jeg lurte egt bare på om dere har noe tips eller råd. Hvordan skal jeg få snakket med han? Hva kan jeg si? Og hvordan kan jeg spørre om å finne på no, hvis det tilfelle kommer? Hilsen usikker jente

SVAR

Besvart 14.02.2019 18:48:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle