Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få seg kjæreste?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg viste ikke helt hvilken kategori dissa spørsmålene skulle under men jeg tok denna. Jeg har noen spørsmål. Jeg føler at jeg mangler en kjæreste i livet mitt, en som er der, en man kan ligge i armkroken på, en man kan kysse litt på og en som støtter deg osv.... spørsmålene: 1) hvordan går man frem for å få en kjæreste? (Når man er forelsket) 2) er det vanlig å føle at man trenger en kjæreste ? 3) jeg trur jeg er forelsket, jeg drømmer om personen, ser mye på han, tenker på han. Og sånne ting men alle syntes han er litt stygg og rar, jeg syntes også han er rar men snill. Og for 1 halvt år siden så sa alle at han likte meg. Så jeg vet ikke om det bare er tanken som «lurer» meg, etter da noen sa at han likte meg. 4) hvordan ser jeg om en gutt liker meg? Hilsen en jente

Besvart 03.03.2019 10:39
 

Svar
Hei

1. Først og fremst tenker jeg at du må bli forelsket eller like en person veldig godt. Når du gjør det så kan du begynne å flørte. Hold blikket litt lengere enn vanlig, smil, vær hyggelig og kom gjerne med komplimenter. Slik viser du at du liker person ekstra godt. Når dere har blitt bedre kjent er det naturlig å spørre om dere skal finne på noe. Oppretthold flørten og vis at du liker person. Hvis du opplever at han liker deg på samme måte som du gjør så blir det naturlig å spørre om dere skal bli sammen. 


2. Det er veldig vanlig å drømme om og lengte etter en kjæreste. De aller fleste ønsker å finne seg en kjæreste som setter en først, og ikke minst at man er spesiell i den andres øyne. 

3. Det høres ut som du er forelsket. Du drømmer om han, ser etter han og tenker mye på han. Det er en god indikasjon på at du liker han bedre enn de fleste. 

4. Det er ikke alltid så lett å se om en annen person liker det eller ikke. Noen gjør alt de kan få ikke å vise den person man liker, at man liker person. Vanlige tegn på at en liker en person er at person ser mer på deg enn på andre, smiler, flørter og gir deg komplimenter. Det er typiske tegn på at en person liker deg ekstra godt.

Jeg ønsker deg lykke til meg flørtingen. Hvis du liker han veldig godt så flørt i vei. Ikke bry deg om hva andre tenker om han, det viktige er hva du tenker. 

Legger ved noen artiker som jeg anbefaler deg å lese. 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse