Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få seg kjæreste?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg viste ikke helt hvilken kategori dissa spørsmålene skulle under men jeg tok denna. Jeg har noen spørsmål. Jeg føler at jeg mangler en kjæreste i livet mitt, en som er der, en man kan ligge i armkroken på, en man kan kysse litt på og en som støtter deg osv.... spørsmålene: 1) hvordan går man frem for å få en kjæreste? (Når man er forelsket) 2) er det vanlig å føle at man trenger en kjæreste ? 3) jeg trur jeg er forelsket, jeg drømmer om personen, ser mye på han, tenker på han. Og sånne ting men alle syntes han er litt stygg og rar, jeg syntes også han er rar men snill. Og for 1 halvt år siden så sa alle at han likte meg. Så jeg vet ikke om det bare er tanken som «lurer» meg, etter da noen sa at han likte meg. 4) hvordan ser jeg om en gutt liker meg? Hilsen en jente

SVAR

Besvart 03.03.2019 10:39:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle