Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg treffe kjæresten min i skjul?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei ;) Jeg har en kjæreste som r litt eldre enn meg og ingen i vet d, ikke mamma eller vennene min!! Alle vennene mine vet hvme han r og vis de får vite kommer de til å klikke på meg, og d vil jeg ikke. Jeg trenger noen tips til hvordan jeg kan møte han, vi har vært sammen noen ganger og mamma fant d nesten ut!! Så vær så snill har dere/du noen tips til hvordan jeg kan få være m han?? Vi går ikke på samme skole heller men bor noen km unna hverandre. Plzz

Besvart 03.03.2019 20:27
 

Svar
Hei jente 14 år!

Så fint å høre at du har kjæreste, det er ofte en god følelse. Nå forstår jeg at du synes det er vanskelig fordi ingen skal vite det.

Først og fremst vil jeg råde deg til å forsøke å fortelle noen du stoler på at du har en kjæreste. Jeg vet at du opplever det vanskelig, men samtidig vil også dette være den enkleste måten å kunne være sammen med kjæresten din på, uten å være redd for at noen skal finne det ut.

Du kan for eksempel snakke med en voksen på skolen, en lærer eller helsesykepleier. Noen ganger kan det være lettere, enn å snakke med venner eller foreldre som er nære kjente.

Samtidig kommer noen råd til hvordan dere kan være sammen uten at noen oppdager dere:

  • Forsøk å møte hverandre et sted der det ikke er så stor sjanse for at dere kan treffe noen kjente. Dette kan være et lite stykke unna der dere bor, i en park eller i en annen del av stedet eller byen du bor i.
  • Kan dere møtes hjemme hos hverandre når en av dere er alene? Er det slik at han må holde det hemmelig for sine foreldre? Kan dere være hjemme der?
  • Sørg for at dere har god tid når dere treffes. Da blir det ikke så stressende, også kan dere nyte hverandre og kjærligheten.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse