Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sykt forelsket, og er sjalu på venninna mi. Hva skal jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år, og jeg tror jeg er syyykt forelska! Jeg tenker på han 24\7 liksom! Han er helt ærlig litt «jentegal» så han svarte ja når jeg spurte han, så vi er sammen nå. Og han har sagt at han og er sykt forelska og at han elsker meg og sånt, men jeg føler at han og bestevenninna mi flørter litt. Så jeg blir litt sjalu noen ganger. Er noe av det greit, og er det normalt? Altså, jeg er ganske så sikker på at han liker henne eller motsatt eller noe sånt, men alikavell så kjenner jeg det litt i magen. Hvis dere svarer at jeg burde prate med kjæresten min og/eller venninna mi, så blir det litt kleint altså! (Bare så dere vet det) men burde jeg gjøre noe? Og hvis ja, hva da?

SVAR

Besvart 03.03.2019 16:27:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle