Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på hva typen vil med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har akkurat fått meg type (vært sammen i 2 uker) å vi har drevet å snakke om å ha sex. Han er veldig ivrig på dette og når vi først møtes kliner vi nesten bare og snakker sjeldent med hverandre for å bli «bedre kjent». Jeg begynner å få mistanke om at han kun er sammen med meg pga sex... jeg er fortsatt jomfru og vil ikke miste den til en slik fyr... kan hende jeg bare misforstår alt, men er litt usikker... håper dere kan gi meg noen råd<3 takk på forhånd

SVAR

Besvart 19.03.2019 20:33:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle