Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i læreren min og har bestemt meg for å kysse henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er forelsket i læreren min. hun er en dame. jeg tenker på henne hele tiden! jeg later som om jeg er sint på skolen for å få oppmerksomhet av henne. hun er vakker,snill og søt. hun betyr alt for meg. hva synes du at jeg skal gjøre? jeg tenker på henne på skolen og hjemme. når jeg skal legge meg tenker jeg på henne hele tiden. jeg vil kysse henne men jeg har aldri kysset henne før. vi skal bytte lærer snart og jg komme til å bli helt knust!!!! hun er alt for meg. jeg vil egentlig se på tissen hennes og sånn. jeg har bestemt meg for å kysse henne.

SVAR

Besvart 24.03.2019 16:20:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle