Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste bare på nett og han er ikke alltid snill..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg har snakket med en gutt på nettet i to år nå. For to måneder siden spurte han meg og jeg sa ja. Vi har aldri møttes. Jeg liker han, men nesten alt han gjør er feil. Han har mast om nudes og får meg til å sende det selvom jeg ikke vil, han mener at alt jeg sier er feil og at han alltid skal ha rett og han vet at jeg er en sjalu person så han sender masse screenshots av meldinger han har med andre jenter og snakker om x-ene sine og om hvor bra de er. Jeg vet at det høres ganske åpenbart ut at jeg skal slå opp. Men problemet er at noen ganger er han snill og da liker jeg han veldig. Er utrolig usikker og all denne tenkingen går utover det sosiale lovet mitt og skole. Kan dere kanskje gi meg et litt konkret svar på hva slags type person dere tror han er og hva jeg skal gjøre?

SVAR

Besvart 24.03.2019 18:26:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik unngår du å bli lurt på nettet

Her får du de beste rådene for å unngå å bli lurt på nettet.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle