Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker har blokkert meg og sagt at vi ikke kan snakke sammen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg holdt på en måte på med en gutt. Jeg viste veldig godt hvem han var igjennom snap og insta. Han går også på samme skole og klasse som bestevenninna mi. Vi snakket veldig mye sammen. Også begynte jeg og flørte litt med han og han gjor det samme til bake. Jeg gikk et hakk videre og spurte om han hadde lyst til og ha sex med meg siden vi er begge ganske kåte. Jeg trodde vi hadde en greie på gang og jeg var dum og fortalte at han kanskje likte meg og at vi hadde en greie for hverandre. Etter det begynte folk og spørre både han og meg hele tiden om vi var sammen eller om han likte meg. Det irriterte både meg og han så vi sa det ikke var sant noe av det. Etter på sa han at vi ikke kunne snakke sammen lengre og ha sex på grunn av alle de ryktene om oss. Jeg sa at jeg skjønte det og at det gikk bra. Men jeg likte han veldig godt og jeg kunne ha tenkt meg og ha sex med han. Siden jeg ble ganske lei meg da han sa det. Han til og med blokkerte meg på snap. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 16.04.2019 20:32:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, eller ønsker å bli bedre venn med noen, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie har mer om dette.

 

Les mer
attach_file

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke alene. Tilfeldig sex er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle