Hopp til hovedinnholdet

Er det et lovbrudd hvis jeg som 15-åring har sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei I går fikk jeg vite at en gutt på trinnet mitt har likt meg veldig lenge nå, men han har ikke turt å komme bort. Jeg Har snakket med han om det, og vi ble enige om å bli bedre kjent. Jeg har ønsket meg kjæreste lenge nå. Er det for tidlig å pule med han etter en stund? Å jeg er født på sommeren så er enda 15, men viss han er født tidlig på året å er 16. Er det da lovbrudd om vi har oss?

SVAR

Besvart 14.04.2019 13:59:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle