Hopp til hovedinnholdet

Liker jente

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt som er 13 år jeg liker veldig godt en jente i klassen min men jeg er usikker på hvordan jeg kan vær med henne som Kjæreste men jeg vet ikke hva jeg kan gjøre jeg trenger tips jeg og hun er litt sammen på skolen ler og snakker men jeg vill ikke spør henne hvis hun sier nei heller jeg dommer meg ut heller noe sånt og jeg er egentlig veldig kåt men jeg skuler det jeg er egentlig veldig veldig kåt IG er veldig på og ha sex med noen men jeg trenger egentlig tips til og bli sammen med hun og hvordan jeg skal gjøre dette? :3

Besvart 06.05.2019 09:57
 

Svar
Hei

Dette er ikke en uvanlig situasjon. Det å være forelsket er vanskelig og det er skummelt å snakke med jenter. Du må velge om du skal fortelle om dine følelser eller om du bare skal la det vente.

Det kan være vanskelig å si rett ut at du liker noen så en fin måte å vise det på er nemlig å flørte forsiktig. Måten jeg ville gjort dette på var å legge igjen små indirekte tips om hvordan du føler det gjennom et smil, et blikk, et kompetent osv. Dette er en diskree, men også effektiv måte og fortelle hvordan du føler.

Hvis du skal få noen til å like deg er det viktig å by på deg selv. Vær interessert, hyggelig og hjelpsom slik som du ville vært mot dine venner. Hvis du blander dette med lit diskree flørting sender du sterke signaler om at du liker noen og ikke bare som en venn.

Det kan være vanskelig å få kontakt med en du liker. Noe du kan prøve på er å være i nærheten, f.eks. i skolegården. Sannsynligvis er du nødt til å ta kontakt. Hvis du syntes dette er skummelt er det ingen skam å gjøre dette over nettet; Facebook, Snapchat, telefon osv. Du kan da spørre om dere skal møtes eller finne på noe som å gå en tur eller ta en is. På denne måten får dere snakket sammen og blir bedre kjent.




Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse