Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i læreren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har stilt et lignede spørsmål tidligere til dere, der jeg spurte hva jeg skulle gjøre siden jeg har klart å bli skikkelig, skikkelig forelsket i læreren min. Dere sa at jeg måtte ha minst mulig me han å gjøre og at det kom til å gå over. Disse følelsene har jeg hatt i over et halvt år. De går søren meg ikke over. Gråter ofte om kveldene fordi jeg er så fortvila, sliten og rastløs. Skjer ofte at vi tilfeldigvis befinner oss alene på samme sted, om det er i klasserommet eller ellers på fritiden. Møter han ofte på joggetur, han er veldig interessert i fotball og har sett noen fotballkamper av meg før. Har blitt helt gal etter å håndtere disse følelsene i et halvt år på egen hånd. Har aldri vært borti så sterke følelser før. Har så utrolig lyst å si alt til han. Alle disse følelsene jeg har og alt det syke jeg har gjort bare for å være i nærheten av han. Han er 48 år og selvfølgelig kan det ALDRI bli noe, men har så lyst til at han skal vite det. Hjelp!

SVAR

Besvart 14.05.2019 20:52:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle