Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i læreren min

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Har stilt et lignede spørsmål tidligere til dere, der jeg spurte hva jeg skulle gjøre siden jeg har klart å bli skikkelig, skikkelig forelsket i læreren min. Dere sa at jeg måtte ha minst mulig me han å gjøre og at det kom til å gå over. Disse følelsene har jeg hatt i over et halvt år. De går søren meg ikke over. Gråter ofte om kveldene fordi jeg er så fortvila, sliten og rastløs. Skjer ofte at vi tilfeldigvis befinner oss alene på samme sted, om det er i klasserommet eller ellers på fritiden. Møter han ofte på joggetur, han er veldig interessert i fotball og har sett noen fotballkamper av meg før. Har blitt helt gal etter å håndtere disse følelsene i et halvt år på egen hånd. Har aldri vært borti så sterke følelser før. Har så utrolig lyst å si alt til han. Alle disse følelsene jeg har og alt det syke jeg har gjort bare for å være i nærheten av han. Han er 48 år og selvfølgelig kan det ALDRI bli noe, men har så lyst til at han skal vite det. Hjelp!

Besvart 14.05.2019 20:52
 

Svar
Hei

Beklager sent svar. 

Jeg skjønner at dette er vanskelig. Dessverre er det jo som du sier at dette ikke kan bli noe mer. Og selvom det føles håpløst nå så vil nok disse følelsene gå over. Du må bare fokusere på at disse følelsen ikke er noe som kan realiseres, og at det ikke vil komme noe godt ut av å fortelle dette til læreren din. 

Han vil jo ikke være læreren din for alltid, og etterhvert vil du jo da ikke se han like ofte som nå. Det vil jo hjelpe med å få litt kontroll over følelsene, og etterhvert gjøre at de ikke er like sterke. 

Jeg tror også et godt råd kanskje er å fokusere energien din på andre på din egen aldrer, og å se om du kan finne noen som er interessante blant, for eksempel, guttene i klassen eller på trinnet ditt. Da vil du jo oppleve en form for forelskelse som føles mye bedre fordi det kan bli noe mer. 

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse