Hopp til hovedinnholdet

En jente tar alltid lua mi og putter den i bh'en.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 13 år. Det er en jente som jeg møtte på en fotball cup, hun er like gammel som meg, hver gang jeg møter henne i byen så tar hun lua mi og putter den i bh'n sin. Hun har veldig store meloner. Hun ser ut som en heks. Hun er veldig deilig, men stygg og plager meg. Hva skal jeg gjøre? Burde jeg bare knulle ho og bli ferdig med det, eller fortsette å rømme?

SVAR

Besvart 16.05.2019 14:13:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle