Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Gutt 16 år! Jeg er ulykkelig forelsket i min bestevenn. Han er hetero.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil dø, jeg vil ikke leve mer. Fordi jeg har forelsket meg i en fyr jeg omtaler som min bestevenn. Vi snakkes hele tiden og han er det beste mennesket som finnes. Men han liker ikke meg tilbake på den måten jeg vil...det svir og det stikker og jeg vet ikke hvor jeg skal gjør av meg. Han gråter og gråter, jeg vil ikke leve. Han er alt. Men han skal ha sex med 2 jenter snart. Vi er enige om at han skal fortelle det. Men dette gjør så innmari vondt, jeg bare venter på at det skal skje. Og det er helt ubeskrivelig. Jeg kommer aldri til å bli gla igjen. Jeg er bifil og han heterofil. Jeg vet at jeg aldri gir ham opp. Men det er så vondt, jeg takler ikke mer. Jeg vet det kommer til å skje. Og dere har sagt at jeg ikke burde snakke med han og sånt. Men det skjer ikke, fordi han er en av mine bestevenner. Og jeg har bilder i hodet mitt av at han har sex med andre jenter, det dreper meg Jeg vil dø. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, dette blir aldri bra. Aldri

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer