Hopp til hovedinnholdet

Gutt 16 år! Jeg er ulykkelig forelsket i min bestevenn. Han er hetero.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil dø, jeg vil ikke leve mer. Fordi jeg har forelsket meg i en fyr jeg omtaler som min bestevenn. Vi snakkes hele tiden og han er det beste mennesket som finnes. Men han liker ikke meg tilbake på den måten jeg vil...det svir og det stikker og jeg vet ikke hvor jeg skal gjør av meg. Han gråter og gråter, jeg vil ikke leve. Han er alt. Men han skal ha sex med 2 jenter snart. Vi er enige om at han skal fortelle det. Men dette gjør så innmari vondt, jeg bare venter på at det skal skje. Og det er helt ubeskrivelig. Jeg kommer aldri til å bli gla igjen. Jeg er bifil og han heterofil. Jeg vet at jeg aldri gir ham opp. Men det er så vondt, jeg takler ikke mer. Jeg vet det kommer til å skje. Og dere har sagt at jeg ikke burde snakke med han og sånt. Men det skjer ikke, fordi han er en av mine bestevenner. Og jeg har bilder i hodet mitt av at han har sex med andre jenter, det dreper meg Jeg vil dø. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, dette blir aldri bra. Aldri

SVAR

Besvart 20.05.2019 18:11:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle