Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Gutten jeg hadde sex med har kanskje kjæreste. Råd?

account_circle

SPØRSMÅL

For noen dager siden hadde jeg sex med en gutt jeg møtte på fest. Eller det var ikke penis i vagina, men klining, kosing og fingring. Det var han som inviterte meg hjem til seg selv. Men dagen etter ble jeg invitert til noen venner igjen og da var han der med en annen jente. Jeg ble litt overrasket, og så på Facebook senere at han hadde som status at han var singel men at denne jenta hadde lagd en post hvor hun skrev hvor glad hun var i ham. Jeg tolket dette som at de er kjærester, men hvordan skal jeg konfortrere ham om dette? Han lå med meg mens han hadde dame?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer