Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg hadde sex med har kanskje kjæreste. Råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen dager siden hadde jeg sex med en gutt jeg møtte på fest. Eller det var ikke penis i vagina, men klining, kosing og fingring. Det var han som inviterte meg hjem til seg selv. Men dagen etter ble jeg invitert til noen venner igjen og da var han der med en annen jente. Jeg ble litt overrasket, og så på Facebook senere at han hadde som status at han var singel men at denne jenta hadde lagd en post hvor hun skrev hvor glad hun var i ham. Jeg tolket dette som at de er kjærester, men hvordan skal jeg konfortrere ham om dette? Han lå med meg mens han hadde dame?

SVAR

Besvart 24.05.2019 11:04:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
account_circle