Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, har blitt forelsket for første gang i en jente jeg går i klasse med, går 1. Året på idrettslinja vi satser begge på fotball. Men jeg blir så usikker når hun en periode er skikkelig snill og hun har lyst til å være sammen med meg, og av og til ser de ut som hun bare vil bli kvitt meg. Vi begynner å bli veldig kjent, men en gang får noen uker siden ville hun ikke snakke med meg engang... det er små perioder på noen dager ca en gang i måneden. Har mange kompiser å snakke med, men blir ikke noe klokere, har sett på hele Google og ung.no. Forstår bare ikke hva jeg skal gjøre når dette skjer, å er veldig redd for å sløse bort tiden på en som ikke vil være sammen med meg. Håper veldig på et bra svar, er veldig rådvill!!!!!! Takker for svar

Besvart 03.06.2019 11:41
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for deg. Det virker for meg som om du har mange tanker i hodet, og at du er usikker på hva du skal gjøre. 

Vi mennesker forelsker oss hele tiden, men det er dessverre ikke alltid slik at følelsene er gjensidig. Noen ganger må man bare innfinne seg med at den man liker ikke føler det samme tilbake, men jeg syntes selvfølgelig ikke at du skal gi opp før du har gitt det en sjanse.

Det aller viktigste er at du viser hvem du er. Vis at du er interessert og at du vil bli bedre kjent. Du kan gjerne flørte litt, og se hvordan hun responderer på det. 

Det er mulig hun er litt usikker på hva hun egentlig føler, og trenger litt tid. Hvis du tror dette kan bli noe syntes jeg du skal vise at du er villig til å vente til hun eventuelt er klar for noe mer. 

Se på artiklene under.

Lykke til!  

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? Husk at man ikke kan bli likt av absolutt alle. Hva kan du gjøre?

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse