Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har blitt forelsket for første gang i en jente jeg går i klasse med, går 1. Året på idrettslinja vi satser begge på fotball. Men jeg blir så usikker når hun en periode er skikkelig snill og hun har lyst til å være sammen med meg, og av og til ser de ut som hun bare vil bli kvitt meg. Vi begynner å bli veldig kjent, men en gang får noen uker siden ville hun ikke snakke med meg engang... det er små perioder på noen dager ca en gang i måneden. Har mange kompiser å snakke med, men blir ikke noe klokere, har sett på hele Google og ung.no. Forstår bare ikke hva jeg skal gjøre når dette skjer, å er veldig redd for å sløse bort tiden på en som ikke vil være sammen med meg. Håper veldig på et bra svar, er veldig rådvill!!!!!! Takker for svar

SVAR

Besvart 03.06.2019 11:41:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle