Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, dette her handler pp en måte ikke om dette, men trenger hjelp med forelskelse. Fordi jeg tror jeg liker en gutt. Han går et trinn over meg. Vi er like gamle men går et trinn under han ja. Han er 04 og jeg er 04. i går fikk jeg pusteproblemer vet ikke hvorfor men tenkte på han. På Snapchat finnes det sånn 1. Plass og sånn ting på hvem man liksom prater med ofte og sånn. Jeg er på 1. Plassen hans og han er på min. Venninna mi har liksom sagt at han har gitt meg blikk som han liksom ikke har sett pp andre sånn liksom. Og han sier han ikke liker meg, men tror du det kan være en mulighet til at han liker meg? Han ser på meg hver gang jeg går forbi, gir meg spesielle blikk, han spurte liksom om å pule, også spurte jeg om han likte meg og da sa han at han tulla. Og han spurte bare meg. Er ikke god på sånt så kan jeg vær så snill å få hjelp med dette. Blir snart gal haha

Besvart 04.06.2019 17:09
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss her på ung.no

Det du beskriver kan nok helt klart være tegn på at han er interessert i deg, med det sagt så er det faktisk bare han selv som kan svare på om han liker deg. 

Jeg vil råde deg til å snakke med han og kanskje prøve å finne ut av hva han tenker. Vær ærlig med han, og fortell hva du tenker om det føles riktig å si. 

Se gjerne på vedlagt artikkel for flere tegn du kan se etter. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse