Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan man komme seg over en man er forelsket i som man helt sikkert ikke kommer til å få? noen tips...

account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan man komme seg over en man er forelsket i som man helt sikkert ikke kommer til å få? noen tips? Har sett at dere sier at man bør holde litt avstand fra personen, problemet er bare at personen sitter rett ved siden av meg i klasserommet, og personen hun liker, sitter også rett ved siden av meg. Det er jo umulig å holde avstand da, og det gjør jo ikke saken bedre at jeg må sitte å være vitne til flørtingen deres hele tiden. Har også lest at dere sier "bare ta det rolig, man blir forelsket mange ganger..." men jeg har bare vært forelsket en gang... Det begynte som "jentelus-forelskele" i andre klasse, og har siden den gang bare utviklet seg kraftigere, og nå har det gått nesten åtte år! Er det vanlig å være så forelsket så lenge? Dessuten føler jeg at det ville være unaturlig å IKKE være forelsket i henne, ettersom at jeg har vært det så lenge at jeg ikke husker hvordan det er å leve uten å konstant tenke på henne. Det har på en måte bare blitt en del av livet mitt som alltid har vært der... Så kort fortalt: Hvordan kan jeg komme over henne ettersom jeg ikke har noen mulighet til holde avstand? Og er det normalt og være forelsket så lenge?...
account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer