Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg skal være sammen med en som liker meg eller ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Viste ikke hvilket tema jeg skulle ta så tok dette. Det er en gutt som har mast lemge på at han vil være med meg. Han har spurte om vi skal finne på noe mangw ganger men finner alltid på unnskyldninger. Jeg har litt lyst å være med han, han er et år eldre en meg å jeg føler at om jeg er med han vil alle syns dette er rart. inkludert bestevenninnen min. jeg føler hun dømmer meg men hun gjør nok ikke det. har vært med han noen ganger før da endte det opp med litt kyssing. hva burde jeg gjlre?? er redd for å bli dømt av folkene rundt meg inkludert bestevenninnen min, føler alle syns det er rart. håper på raskt svar da jeg ikke vet om keg skal være med han eller ikke og hva jeg burde gjøre trenger råd.

SVAR

Besvart 05.06.2019 12:01:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle