Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor føler jeg meg usikker på en fyr som jeg har hatt sex med?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Så for noen måneder siden pleide jeg å ha sex med en fyr (jeg likte han da, vet ikke om jeg liker han nå egt), men jeg følte han bare brukte meg for sex så jeg blokkerte han overalt i flere måneder. Han sendte fler mld til venninna mi. I dag ga jeg etter og svarte (og flørta tilbake fordi følte meg litt slem som blokkerte han når han sa han elsket meg), han kom over vi hadde sex, rett etterpå så han på tlf og sa han måtte gå også gråter jeg nå. Jeg vil ikke være fuckfriends og han sier han heller ikke vil det, men liksom hvorfor føler jeg meg så dårlig da? Overreagerer jeg? Jeg vente på han lenge og droppa trail-trening pga han skulle være lenge sa han. Tror jeg liker han, men egt så kjenner jeg han ikke så godt. Han ble litt irritert på at jeg så lei meg ut da han sa han måtte gå med en gang, har dårlig samvittighet for jeg får han til å føle seg dårlig (det kan jo være at det er sant at mora sendte mld). Hjelp, tror egt ikke jeg liker han men er vanskelig å si nei

Besvart 09.06.2019 10:57
 

Svar
Hei jente 16 år!

Det er ikke godt å være usikker og føle at man blir brukt. Det er mulig å få det bedre, men det betyr at du må forsøke å snakke med denne gutten. 

Kan du si noe om hva du opplever og føler? Fortell at du kan oppleve at han bare er ute etter sex og at du derfor valgte å blokkere han. Kanskje er dette med på å gjøre at han også blir mer sikker på hva du tenker og mener. 

Ofte er det lett å like noen som gir deg oppmerksomhet og flørter. Det er en god følelse og kan gjøre oss lykkelige. Kan dere møtes uten å ha sex? Forsøk å se hva som skjer da? Er han like interessert i deg som person? 

Når vi snakker med noen kan det faktisk hjelpe mye. Kanskje opplever han noe av det samme som du kjenner på? Kanskje er han usikker på om hav du egentlig mener og derfor ikke tørr å vise alle følelsene sine?

Det kan også være godt å dele det du opplever med noen andre du stoler på. Da kan du få støtte og gode råd til hva du burde gjøre. Det hjelper å dele med andre det som er vanskelig. 

Dersom du forsøker noe av dette og fremdeles opplever at du blir utnyttet kan det være fint å bryte kontakten. Fortell gjerne hvorfor du gjør det så er du helt ærlig og kan gå videre. 

Lykke til! 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse