Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor føler jeg meg usikker på en fyr som jeg har hatt sex med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så for noen måneder siden pleide jeg å ha sex med en fyr (jeg likte han da, vet ikke om jeg liker han nå egt), men jeg følte han bare brukte meg for sex så jeg blokkerte han overalt i flere måneder. Han sendte fler mld til venninna mi. I dag ga jeg etter og svarte (og flørta tilbake fordi følte meg litt slem som blokkerte han når han sa han elsket meg), han kom over vi hadde sex, rett etterpå så han på tlf og sa han måtte gå også gråter jeg nå. Jeg vil ikke være fuckfriends og han sier han heller ikke vil det, men liksom hvorfor føler jeg meg så dårlig da? Overreagerer jeg? Jeg vente på han lenge og droppa trail-trening pga han skulle være lenge sa han. Tror jeg liker han, men egt så kjenner jeg han ikke så godt. Han ble litt irritert på at jeg så lei meg ut da han sa han måtte gå med en gang, har dårlig samvittighet for jeg får han til å føle seg dårlig (det kan jo være at det er sant at mora sendte mld). Hjelp, tror egt ikke jeg liker han men er vanskelig å si nei

SVAR

Besvart 09.06.2019 10:57:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle