Hopp til hovedinnholdet

Hva burde jeg gjøre for å kunne få den kjæresten jeg vil ha?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går bare rett på sak! Jeg har liksom en (avansert) hverdag. Hver hverdag går jeg på skolen, kommer hjem og følger på en måte timeplanen min. Jeg går ikke til byen og ( henger ikke med vennene mine ), har ikke noen fritidsaktivitet og har liksom ikke et fritt liv. En gang i 5.klasse ble jeg for første gang forelsket. Det var liksom ikke noe stort da, fordi det ikke brukt å vær sånn før. Jeg holdt det liksom inni meg, fordi jeg tenkt at han aldri ville bli sammen med meg. Det gikk liksom over etter noen uker. Nå i 7.klasse ble jeg forelsket i han igjen, og jeg føler ikke at jeg klarer og holde ut lenger. Jeg føler at jeg liker han veldig, men jeg kan ikke bli sammen med han. Det er litt pågrunn av familie osv. Hvis jeg blir sett med han, kan det ødelegg tilliten familien har for meg. Jeg har jo liksom ikke lyst til å få kjæreste for jeg blir 18 år. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.06.2019 14:18:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle