Hopp til hovedinnholdet

Hun vil ikke være henge med meg mer og jeg har ikke hatt noe eget liv.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

jeg er ferdig vgs får 1 år siden. J har tidligere set på meg selv som en fri pers, som folk synes var interess pga jeg gjorde mye rare ting,driver med en idrett på ganske høyt nivå. Har altid syns at alle i den lille byen jeg bor i ikke er noe for meg, å har tidligere ikke tengt på å få meg dame. Har egentlig altid vert aleine, men har kost meg me det. Fram til i starten av dette året. Da ble jeg får første gang forelsket i en jente som var like rar som meg. Jeg ble bare helt desp. Etter å være sammen med jenta hele tiden, og den fine familien hennes. Vi driver samme idrett, å har hengt mye ilag å livet har :). Plutselig vil hun ikke henge med meg mer, å jeg innser at d er pga. Jeg har hengt på henne i hele år, å har ikke hat noe egent liv, som jeg har set at er viktig for å være sexy, nå prøver jeg å få hun tilbake med å vise at jeg har et egent sosialt liv med gode kompiser, men de har jeg ikke. Har noen jeg vil være samen me, men kan ikke sånt, hvordan får jeg gode kompiser å væreme

Besvart 12.06.2019 21:21
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål!

Ut ifra det du skriver forstår jeg det slik at du møtte ei jente du ble forelsket i i begynnelsen av året og dere var mye sammen, men nå vil hun ikke være sammen med deg lenger. Du ønsker å vise henne at du har et eget sosialt liv med gode venner selvom det ikke er slik for deg akkurat nå.

Først vil jeg si at det er flott at du møtte ei jente som du forelsket deg i og som du helt sikkert har hatt det fint sammen med. Når man er forelsket er det lett å bruke veldig mye tid på den man er forelsket i, og kanskje glemme sitt gamle liv litt.

For å få gode venner er det viktig å ta noen sjanser, snakke med de du ønsker å være sammen med og delta i samtaler. Felles interesser gjør det ofte lettere å bli kjent og da har man noe å bygge videre på. Har du noen interesser?

I samtale med andre bør du vise interesse for det personen sier og gjør. Prøv og ikke vær opptatt av om du selv kommer med så mye interessant, men heller lytt til hva de snakker om. Andre mennesker liker å bli sett og hørt.

Les mer i artiklene under.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme tilbake. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse