Hopp til hovedinnholdet

Hun vil ikke være henge med meg mer og jeg har ikke hatt noe eget liv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er ferdig vgs får 1 år siden. J har tidligere set på meg selv som en fri pers, som folk synes var interess pga jeg gjorde mye rare ting,driver med en idrett på ganske høyt nivå. Har altid syns at alle i den lille byen jeg bor i ikke er noe for meg, å har tidligere ikke tengt på å få meg dame. Har egentlig altid vert aleine, men har kost meg me det. Fram til i starten av dette året. Da ble jeg får første gang forelsket i en jente som var like rar som meg. Jeg ble bare helt desp. Etter å være sammen med jenta hele tiden, og den fine familien hennes. Vi driver samme idrett, å har hengt mye ilag å livet har :). Plutselig vil hun ikke henge med meg mer, å jeg innser at d er pga. Jeg har hengt på henne i hele år, å har ikke hat noe egent liv, som jeg har set at er viktig for å være sexy, nå prøver jeg å få hun tilbake med å vise at jeg har et egent sosialt liv med gode kompiser, men de har jeg ikke. Har noen jeg vil være samen me, men kan ikke sånt, hvordan får jeg gode kompiser å væreme

SVAR

Besvart 12.06.2019 21:21:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, eller ønsker å bli bedre venn med noen, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
account_circle