Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Han snapper ikke så mye med meg lengre, hva betyr det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på noe. jeg sleit mye med å få crushet mitt på snapchat, men så fikk jeg han endelig på snap, og vi begynte å snappe sammen både etter skolen, og om kveldene. vi sendte ikke noe spieslet, bare tome snapper, og jeg spurte av og til han noen sprøsmål som "skjer". men plustelig så sluttet han så svare, eller sende snap. det enste som han sender er streak, og når jeg svarer på det, så åpner han, og svarer ikke. kan det bety noe. jeg ble utrolig glad når vi snakket sammen, og gledet meg alltid til skolen er over, fordi jeg viste at han skulle sende en snap, men nå som man ikke snapper med meg, så blir jeg utrolig knust, og sitter og gråter om kveldene, da jeg har sterke følelser for han. kan det være noe galt som jeg har gjort? eller kan det bety noe at han snapper mye med meg, men plutselig slutter?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer