Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min gjorde det slutt, tror du han kommer tibake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente på 19år. Jeg og kjæresten min har vært ilag i 1,5år og når han kom heim fra jobb så satt han seg ned og sa herre funker ikke lengre. Og jeg spurte hva har jeg gjort og koffer gjør du det slutt fikk ikke så bra svar. Vi hadde sex dagen før han gjorde slutt med meg. Og han sa elsker deg kjempe masse. Men litt tilbake da han gjorde det slutt: han spurte meg om det var noen jeg trengte så kunne han kjøpe det. Og jeg ble veldig lei meg viste ikke hva jeg skulle gjøre av meg. Han sa at jeg var den finaste og godeste jenta han har hatt og han tok om krig meg og sa at han var glad i meg. Og han sa at han ville møte meg igjen og at han ikke skulle slette meg noen steder og at vi ikke skal miste kontakten. Hva betyr det? Trur du han kommer tilbake til meg etter en stund.

SVAR

Besvart 28.06.2019 09:55:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle