Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min gjorde det slutt, tror du han kommer tibake?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei er en jente på 19år. Jeg og kjæresten min har vært ilag i 1,5år og når han kom heim fra jobb så satt han seg ned og sa herre funker ikke lengre. Og jeg spurte hva har jeg gjort og koffer gjør du det slutt fikk ikke så bra svar. Vi hadde sex dagen før han gjorde slutt med meg. Og han sa elsker deg kjempe masse. Men litt tilbake da han gjorde det slutt: han spurte meg om det var noen jeg trengte så kunne han kjøpe det. Og jeg ble veldig lei meg viste ikke hva jeg skulle gjøre av meg. Han sa at jeg var den finaste og godeste jenta han har hatt og han tok om krig meg og sa at han var glad i meg. Og han sa at han ville møte meg igjen og at han ikke skulle slette meg noen steder og at vi ikke skal miste kontakten. Hva betyr det? Trur du han kommer tilbake til meg etter en stund.

Besvart 28.06.2019 09:55
 

Svar
Hei!

Så leit å lese at kjæresten din gjorde det slutt. Jeg forstår godt at du blir forvirret når han gjør det slutt og samtidig sier at han er glad i deg.

Jeg kan dessverre ikke gi deg noe ordentlig svar på det du spør om. Det er bare han som vet hva han mener med det han sier. Jeg tolker det han sier som at han er veldig usikker på sine egne følelser og ikke egentlig vet hva han vil nå.

Kjærlighetssorg er vondt, uansett hvordan forholdet tok slutt. Bruk tid på å ta vare på deg selv! Ta kontakt med mennesker som du vet er gode med deg og som du får energi av å være sammen med. Gi deg selv tid til å ha det vondt, men snakk gjerne med noen om hvordan du har det.

Det er sikkert vanskelig for deg å vite hva du skal gjøre nå. Kanskje kjenner du at du har lyst til å ta kontakt med han for å vite mer om det han sa. Men hvis du klarer å la være det så tror jeg det er best for deg. Han tar antakelig kontakt med deg når han er klar for det.

Jeg ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse