Hopp til hovedinnholdet

Liker bare eldre gutter.

Jente
 

Spørsmål
Hei!

Jeg har et problem .. Jeg liker nemlig bare gutter som er eldre! Grunnen er at jeg synes de på lik alder med meg er så barnslige og teite. De er ikke ordentlige kjærester i det hele tatt. Det eneste jeg gleder meg til er å bli fjorten år ( nå er jeg tolv ) for da kan jeg kansje ha en kjæreste som oppfører seg som en kjæreste! Jeg liker en gutt som er 14 år gammel. Vi går på samme skole, men han går liksom på ungdomsskolen .. Jeg tror jeg skal bli gal! Også liker jeg kjendiser også da , som Bill & Tom Kaulitz, Aleksander Rybak osv. Men de er jo millioner av år eldre!

Har dere noen råd som kan få meg til å få opp intressen til gutter på samme alder med meg ?

Blir glad hvis dere svarer fort <3
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvilke gutter man liker og hvilken alder man foretrekker, er ikke noe man kan styre selv. Noen føler seg tiltrukket av yngre og noen av eldre gutter.
At du foretrekker eldre gutter, er jo helt greit, tenker jeg. Om en liten stund er du også på ungdomsskolen og da kan du være "aktuell" for de eldre guttene. Jeg tror også at du, etterhvert som du og gutta i klassen blir eldre, kommer til å like dem bedre enn nå. De blir mer modne etterhvert og du kommer helt sikkert til å sette mer pris på dem om en stund.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om doping?

Hva er bloddoping?