Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg snakke med gutter og få roet kosesyke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skulle ha temaet forelskelse, men det gikk ikke. ville bare si at jeg er sykt kosesyk og har jævli lyst på kjæreste. skulle bare spørre og hvordan jeg kan bli kjent med gutter, jeg klarer nesten ikke snakke med gutter. jeg er ikke skjenert, jeg bare klarer ikke snakke med de. det er bare noen gutter da som jeg kan si noe til, men de har jeg vært venner med før da. når jeg sier kosesyk så mener jeg sånn å ligge i armkroken og sånn, ikke sex. koser liksom med bamsen min når jeg vil ha kos, men det blir ikke det samme. har aldri vært forelska før. jeg begynner i 10ende snart og har bestemt meg for å bli mere sosial. jeg bor ikke i en by så det er ikke så masse nye folk å bli venner med. Tror jeg er veldig kresen på kjærester. Jeg vet dere ikke kan svare om noen liker meg ellerno sånnt. Er bare så sykt kosesyk og ELSKER kos. Har ikke kosa med en gutt før. plis svar på alt. Det gjordet dere ikke sist gang jeg skrev noe, Takk for svar:)

SVAR

Besvart 24.08.2019 23:58:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle