Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg snakke med gutter og få roet kosesyke?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skulle ha temaet forelskelse, men det gikk ikke. ville bare si at jeg er sykt kosesyk og har jævli lyst på kjæreste. skulle bare spørre og hvordan jeg kan bli kjent med gutter, jeg klarer nesten ikke snakke med gutter. jeg er ikke skjenert, jeg bare klarer ikke snakke med de. det er bare noen gutter da som jeg kan si noe til, men de har jeg vært venner med før da. når jeg sier kosesyk så mener jeg sånn å ligge i armkroken og sånn, ikke sex. koser liksom med bamsen min når jeg vil ha kos, men det blir ikke det samme. har aldri vært forelska før. jeg begynner i 10ende snart og har bestemt meg for å bli mere sosial. jeg bor ikke i en by så det er ikke så masse nye folk å bli venner med. Tror jeg er veldig kresen på kjærester. Jeg vet dere ikke kan svare om noen liker meg ellerno sånnt. Er bare så sykt kosesyk og ELSKER kos. Har ikke kosa med en gutt før. plis svar på alt. Det gjordet dere ikke sist gang jeg skrev noe, Takk for svar:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer