Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer mellom oss?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Vet ikke om det er rett og spørre her? Men jeg og ei dame jeg liker godt har vært på og av i ca 2 år nå. Ifjor var vi veldig nerme på og bli kjærester før hun plutselig ble helt stille og snakket ikke med meg etter hun dro på skole en stund unna. Så ca nå i april kom hun tilbake igjen og vi begynte og få den gode kjemien tilbake igjen. Men plutselig ble hun borte igjen og ble helt rolig når hun dro tilbake for og være der den siste tiden hun hadde igjen på skolen. Og nå begynner vi og snakke sammen igjen fordi hun er ferdi på skolen der. Det jeg synes er rart at hele tiden før snakket vi sammen i timesvis, sa vi var gla i hverandre hver kveld før vi la oss for og sove begge to. Men etter hun flytte ble det slutt på alt dette og når jeg prøvde og snakke med henne så ble hun på en måte sint og viste ikke interesse i det heletatt. Noen ganger ble jeg sint pga jeg egt ikke fikk noe ordentlig svar og da ble jeg blokkert på alt som heter meldinger osv. Hva skal dette bety?

Besvart 02.09.2019 21:27
 

Svar
Hei

Her virker det som om mye er uklart. Dere har god kjemi, og snakker fint sammen. Allikevel virker det for meg som om noe er usagt mellom dere. Det at hun har blitt borte i lange perioder er selvfølgelig vanskelig for deg, og jeg kan skjønne om det er vanskelig å se for seg hva som vil skje i fremtiden. Slik jeg ser situasjonen tror jeg dere kan tjene på å snakke litt om hva dere føler. Du kan gjerne fortelle at du liker henne godt, men at det er vanskelig når du ikke vet hva hun tenker om det hele. Du kan også fortelle at du blir usikker når hun plutselig blir borte. 

For å finne ut av hva som skjer mellom dere, tror jeg dere på et tidspunkt må snakke om det, og dette er en god start. Inviter til en samtale, og se hvilken respons du får. 

Det er vanskelig å gi et godt svar på hvorfor ting er som de er, men det kan virke som om det er litt uavklart mellom dere. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse