Hopp til hovedinnholdet

Hva føler jeg egentlig rundt forholdet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er en jente på 21 år som har vært sammen med typen i litt over tre år. De siste seks mnd har jeg flere ganger tenkt over at jeg tror jeg er i ferd med å miste følelsene mine for han. Jeg blir sjarmert når andre gutter gir meg komplimanger og jeg elsker oppmerksomheten fra gutter på byen. vi har hatt lite problemer i forholdet og vi krangler ganske sjeldent, men jeg kan ofte bli såret over at jeg føler han prioriterer alle kompisene sine før meg. Jeg syntes det er så vansklig å vite hva jeg egt føler. Det ene øyeblikket tenker jeg at forholdet vårt er over, det er lite kommunikasjon og det er lite latter. Mens andre øyeblikket blir jeg kjempe skuffet over at han velger å være med kompisene sine og ikke meg etter at han har vært borte i 2 uker. Jeg trenger litt hjelp til å forstå hva jeg egentlig tenker og føler.

SVAR

Besvart 05.09.2019 18:06:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle