Hopp til hovedinnholdet

Jag har lyst på sex med kjæresten min, men vet ikke hvordan?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har en kjæreste på 15 år vi har vært sammen i 2 måner og er ganske så nær hverandre og jeg kjenner at jeg har lyst åå sex med han men vet ikke om jeg eller han er klar eller vil, jeg har sett mye på porno og kjenner meg selv sånn sett og vet at han og gjør det samme.Han er ganske så dirty og ser å tar på rompa og puppene mine ganske ofte men jeg lurer bare på om det er det han bare vil eller om han vil noen mer, jeg har hørt om mange gutter som fungerer kjærestene sine og jeg vil heller ha sex enn å bli fingra uten at noe skjer at vi bare sitter der liksom. Så kommer han til å plutselig ta ned i buksa mi å fingre meg og vil han ha sex ?

Besvart 05.09.2019 19:28
 

Svar
Hei jente 14!

Når en er 14, er en midt inne i puberteten. Da kan en kjenne seg kåt stort sett hele tiden. Og når en ofte er kåt, vil en gjerne gjøre noe med det.

Det er ikke alltid like enkelt å snakke om sex og at en er kåt og da kan en av og til bare gjør noen ting, uten å helt tenke over det. Både gutter og jenter kan derfor finne på å ta på kjæresten eller ta på en inni buksa.

En god plan kan derfor være å snakke med kjæresten din, slik at du kan fortelle hva du har lyst til og han kan si det samme til deg. Da kan dere bli enige om hva som skal skje, slik at ingen av dere blir lei seg eller føler at en har gjort noe galt. 

Det kan være litt vanskelig å vite hva en skal si, men kanskje du kan vise dette svaret og så starte der? Et annet alternativ, er å snakke med helsesykepleier på helsestasjon for ungdom i kommunen din. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse