Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få kontakten tilbake

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet dette ikke handler om sex, men visste ikke hvor andre plasser dette skulle være... Okei, jeg har kjæreste og vi har vært sammen i nesten 4 måneder. Jeg ELSKER han over hele mitt hjerte, og han betyr så utrolig mye for meg! Vi sier hver gang vi legger oss "Gla i dæ" og sånne ting, men vi har mista litt kontakten... :( Jeg skriver ofte meldinger til han, men han bruker lang tid på å svare... Og når han svarer, svarer han alltid kort!!! Vi møtes aldri på skolen, (pga at vi ikke går i klasse sammen) og vi møtes ikke så ofte på fritiden!!! Han har fotball ganske ofte... Også er han 4 mening med en jente som er sykt populær og de er liksom "best friends" men hun jenta er så jwli klengete på kjæresten min, og jeg blir så sykt sjalu!! Hun er fake, er liksom bare snill med dem hun syntes er "kul og populær" Hvordan skal jeg si til kjærsten min at jeg blir så utrolig sjalu, og hvordan få kontakten tilbake? Jeg ELSKER han, PLIS hjelp! Hjelp meg nå, jeg vil ikke at vi skal slå opp!!!

SVAR

Besvart 16.09.2019 20:48:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle