Hopp til hovedinnholdet

hvordan få kontakten tilbake

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg vet dette ikke handler om sex, men visste ikke hvor andre plasser dette skulle være... Okei, jeg har kjæreste og vi har vært sammen i nesten 4 måneder. Jeg ELSKER han over hele mitt hjerte, og han betyr så utrolig mye for meg! Vi sier hver gang vi legger oss "Gla i dæ" og sånne ting, men vi har mista litt kontakten... :( Jeg skriver ofte meldinger til han, men han bruker lang tid på å svare... Og når han svarer, svarer han alltid kort!!! Vi møtes aldri på skolen, (pga at vi ikke går i klasse sammen) og vi møtes ikke så ofte på fritiden!!! Han har fotball ganske ofte... Også er han 4 mening med en jente som er sykt populær og de er liksom "best friends" men hun jenta er så jwli klengete på kjæresten min, og jeg blir så sykt sjalu!! Hun er fake, er liksom bare snill med dem hun syntes er "kul og populær" Hvordan skal jeg si til kjærsten min at jeg blir så utrolig sjalu, og hvordan få kontakten tilbake? Jeg ELSKER han, PLIS hjelp! Hjelp meg nå, jeg vil ikke at vi skal slå opp!!!

Besvart 16.09.2019 20:48
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du synes dette kan være en vanskelig situasjon å være i. Mitt aller beste tips er at du prøver å finne tilbake til litt av det dere hadde før. Finn på ting, ha det gøy, og gjør morsomme ting sammen. Det kan gjøre at dere finner tilbake til noe av det som fikk dere sammen i utgangspunktet. Når man først blir sammen er det lett å ta hverandre litt for gitt, og spenningen blir kanskje litt borte. 

Det kan være at dere kommuniserer på forskjellig måte. Noen ganger er det sånn at gutter gjerne skriver litt kortere meldinger og bruker litt lengre tid på å svare. 

Jeg tenker at det kan være fint å fortelle han at du synes det er vanskelig når 4-meningen hans klenger på han, siden dette er noe du går å tenker på. Kanskje han ikke har tenkt på hvordan det må være for deg? Han må derimot få velge selv hvem han ønsker å omgås med.

Lykke til:) Les flere tips i artiklene under.

Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse