Hopp til hovedinnholdet

Er jeg utro om kjæresten min aldri får vite noe?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Var ikke helt sikker på emne men jaja. Var på fest får noen dager siden og drakk meg full også var bestekompisen min der som jeg hele tiden på en måte har hatt et øye med så jeg gikk i senga med han en liten stund der vi koste å han fikk ta litt på meg. Men jeg har kjærest og han vet ingenting og det værste er at jeg vil pule han. Så hvis jeg drar flere ganger på fest eller er med han så vil jeg fortsatt gjøre det samme igjen med han bare at kjæresten min aldri skal få vite det. Er jeg utro da?

Besvart 29.09.2019 07:14
 

Svar
Hei jente (15)

Ulike forhold har ulike grenser for hva som er greit og ikke greit. Noen vil ikke at kjæresten skal flørte med andre, mens andre har ikke problem med små kyss. Noen velger å si at forholdet er åpent. Det er derfor vanskelig å kategorisere hva som er eller ikke er utroskap og det er veldig viktig at dette er klart mellom deg og kjæresten, slik at dere er enige. 

Før dere har hatt den samtalen kan en måte å tenke på om noe er greit eller ikke være å tenke om du hadde syntes det var greit om han gjorde det samme. 

Det at du gjør dette når du er full og at du tenker at du må være full igjen for at det skal skje igjen kan bety at du burde snakke med kjæresten din. Kanskje er du bare ærlig med deg selv når du er full, eller kanskje vil du være full slik at du har en unnskyldning hvis noen stiller spørsmål.

Tenker du at dette kan tyde på at interessen for kjæresten din ikke er like sterk so den kanskje var og at det kan være på tide med en pause? Hva skjer med bestekompisen din hvis han også har lyst til å pule, men aldri kan? Eller om han får følelser og begynner å ville ha deg edru også?

Han er bestekompisen din og det er viktig at du er ærlig med ham også, slik at han ikke blir såret eller får feil inntrykk av hva det er som foregår.

Lykke til!

 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Har du vært utro?

En gutt og jente står med ryggen til hverandre, foran en vegg av brun murstein (Foto: Colourbox.com)

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse