Hopp til hovedinnholdet

En gutt spurte meg om rumpebilde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg er ei jenta som går i 9ende, eg snakke ganske masse me ein gutt som går i 10 ende. Han e veldig snill å søt. Me har snakk i snart 6 måna. Eg har sendt litt kløft til han men han spurte aldri. Men ikveld så spurte han om eg kunne sende bilde av rompa mi. Eg har altid slitt litt med selvtilittenn men han har altid vært skikkeleg søt og han gjer st eg føler meg finare. Eg kan snakke kjempe lett med hsn det er som me er ilag. Men då han spurte visste eg kje heilt ka han svarte . Han seier sltid viss d hørres ut så hj mase så seie han eg vil kje pressa deg t noke osv. Men han spurte liksm plis om igjen. Og eg liksm følte meg litt ukomfortabel med at han skreiv det. Og eg hsr egt ikkje noko imot d men d var berre noko som var annarledes. Som om han var ein annen person

SVAR

Besvart 30.09.2019 21:58:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle