Hopp til hovedinnholdet

En gutt spurte meg om rumpebilde

Jente 14 år
 

Spørsmål

Eg er ei jenta som går i 9ende, eg snakke ganske masse me ein gutt som går i 10 ende. Han e veldig snill å søt. Me har snakk i snart 6 måna. Eg har sendt litt kløft til han men han spurte aldri. Men ikveld så spurte han om eg kunne sende bilde av rompa mi. Eg har altid slitt litt med selvtilittenn men han har altid vært skikkeleg søt og han gjer st eg føler meg finare. Eg kan snakke kjempe lett med hsn det er som me er ilag. Men då han spurte visste eg kje heilt ka han svarte . Han seier sltid viss d hørres ut så hj mase så seie han eg vil kje pressa deg t noke osv. Men han spurte liksm plis om igjen. Og eg liksm følte meg litt ukomfortabel med at han skreiv det. Og eg hsr egt ikkje noko imot d men d var berre noko som var annarledes. Som om han var ein annen person

Besvart 30.09.2019 21:58
 

Svar
Hei

Kun du bestemmer over din kropp og hvem som får se den. 

Det kan være skikkelig godt å få komplimenter og bekreftelse på seg selv, særlig i ungdomstiden hvor man står mellom det å være barn og det å være voksen. Da er det superviktig å finne ut hva man ønsker for seg selv. Fordi det er lett å la seg "sjarmere" til å gå over egne grenser for hva man vil delel med andre. 

Å sende nakenbilder er tryggest når det skjer mellom noen man stoler på og som man har full tillitt til. Dessverre er det mennesker som utnytter andres dårlige selvtillit og utrygghet til å få dem til å sende bilder. Så ikke send noe du er usikker på. 

Ung har skrevet en liste med flere tips til hva du kan gjøre dersom noen Maser eller presser for å få deg til å sende bilder.

Her er det mange nyttige tips! Og ting som er lurt å tenke over før du eventuelt bestemmer deg for å sende. 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Sånn kan du takle mas og press om nudes

Oppgitt jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Lettkledd jente på senga med mobilen i hånda (colourbox.com)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse