Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har slitt veldig mye i det siste. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

kjæresten min har slitet veldig mye i det siste foreldrene hans slo opp og i starten var han ikke lei seg men i sommerferien begynte han og bli lei seg, jeg har trøstet han mye og jeg begynner og bli sliten, ingenting av det jeg spiser hjelper han, jeg syntes han er veldig egoistisk siden jeg har hjulpet han så mye men med en gang det er noe med meg så er det som om han ikke bryr seg vi har snakket om det men han skylder på at han har vært lei seg så derfor han har ikke hjulpet meg. han er lei seg fordi han er redd han skal gjøre det samme som faren hans gjorde. han vet ikke om han liker meg men han sier han liker meg og han er redd for og være utro siden det var faren og han blir helt gal når han først blir lei seg og jeg blir sikkelig gal selv og det blir så dytta på meg. og det enste vi gjør når vi møtes er Seksuelle ting ellers så gråter han og jeg blir så sliten jeg har snakket med han om det at jeg ikke vil at det er det første som skjer når vi møtes hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 08.11.2019 21:50:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle