Kjæresten min har slitt veldig mye i det siste. Hva skal jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kjæresten min har slitt veldig mye i det siste. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

kjæresten min har slitet veldig mye i det siste foreldrene hans slo opp og i starten var han ikke lei seg men i sommerferien begynte han og bli lei seg, jeg har trøstet han mye og jeg begynner og bli sliten, ingenting av det jeg spiser hjelper han, jeg syntes han er veldig egoistisk siden jeg har hjulpet han så mye men med en gang det er noe med meg så er det som om han ikke bryr seg vi har snakket om det men han skylder på at han har vært lei seg så derfor han har ikke hjulpet meg. han er lei seg fordi han er redd han skal gjøre det samme som faren hans gjorde. han vet ikke om han liker meg men han sier han liker meg og han er redd for og være utro siden det var faren og han blir helt gal når han først blir lei seg og jeg blir sikkelig gal selv og det blir så dytta på meg. og det enste vi gjør når vi møtes er Seksuelle ting ellers så gråter han og jeg blir så sliten jeg har snakket med han om det at jeg ikke vil at det er det første som skjer når vi møtes hva skal jeg gjøre??

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer