Hopp til hovedinnholdet

Irriterer meg at en jente snapper med kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min går tredjeåret på høyskolen. I fadderuka var det ei random jente som går første året på høyskolen som addet kjæresten min på facebook, instagram og snapchat. Hun må ha fått med seg at han har kjæreste, men hun fortsetter å sende kjæresten min snaps. Han har svart henne for å være snill, men ikke vær gang han sender snaps tilbake. Dette plager meg at hun snapper han, hvor han snapper henne tilbake noen ganger. De kjenner ikke hverandre engang, men tydeligvis må hun synes at han er kjekk. Jeg har sagt til han at dette plager meg, men så går han i forsvarsmodus istedenfor å gjøre noe med det fordi jeg synes det er irriterende. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøver å la vær å tenke på dette fordi jeg stoler på ham, men samt så plager dette meg. Synes det er merkelig at hun adder han overalt når hun såvidt har møtt ham. Tips til hva jeg kan gjøre? Jeg kan ikke akkurat si til henne at jeg vil at hun skal slutte, og tydeligvis vil ikke kjæresten min det heller..

SVAR

Besvart 12.11.2019 14:04:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle