Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min vil ikke at jeg skal møte en felles venn av oss.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har begynt å snakke med en gutt via snap. Jeg vet han ikke utgir seg for å være en han ikke er fordi jeg ble kjent med han fordi han er familievenner til bestevenninna Mi. Jeg Jar snakket med han via Snapchat i ca En måned nå og jeg har begynt å like han litt og vi har begge hintet til at vi liker hverandre. Vi snakker sammen hver dag. Vi har ikke møtes enda da. Men uansett, problemet mitt er at venninnen min egentlig ikke vil at vi skal bli kjent. I starten sa hun ikke noe på det fordi vi bare snakket sammen litt, men nå har vi snakket om p møte hverandre en stund (vi har sjeldent tid da fordi begge trener mye). Jeg spurte henne om hun syntes det var greit at jeg møtte han, og hun svarte nei. Også sa hun at vi burde snakke mer om det senere når vi hadde bedre tid. Jeg har så lyst til å møte han, men jeg kan jo på en måte ikke det etter at hun har sagt nei. Jeg er også veldig redd for at hun blir sur på meg når vi skal snakke videre om det. Hva skal jeg gjøre?? Hjelp

SVAR

Besvart 11.11.2019 19:36:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle