Hopp til hovedinnholdet

Har veldig lyst på kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig lyst på kjæreste. Det har jeg tenkt lenge på. Jeg ser at mine venner og på sosiale medier at folk finner noen og være sammen med noen. Jeg vet ikke om jeg har lyst på kjæreste, men bare en som kan ta vare på meg, snakke med meg og ha en bra tid sammen med. Nesten det enste jeg drømmer (natten) om er livet mitt, bare med en jeg er glad i (kjæreste). Jeg føler meg bare så ensom noen ganger. Jeg vil si at jeg er litt «pen» og jeg har en bra personlighet og er et veldig bra menneske. Føler ingen ser det. Vil ha noen jeg kan dele livet mitt med og ha det bedre enn det jeg har det nå. Jeg har snakket med noen på «omegle» de har vært veldig hyggelige (gutter på min alder, fra et annet land) og de gjør meg egentlig veldig glad. Høres rart ut jeg vet. Tror alt i alt liker jeg og snakke med de, og de sier at jeg har et pent smil osv. Kunne ønske jeg kunne holde på den gode følelsen lengre, altså med en kjæreste. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Takk for svar.

SVAR

Besvart 12.11.2019 14:40:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle