Hopp til hovedinnholdet

Vil gå fortere frem i forholdet med sex og kyssing. Hvordan gjør jeg det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år og jeg har hatt en kjæreste i ca 1 måned. Vi har det veldig koselig sammen, koser osv men jeg har så lyst til å ha sex med han og kysse mere. Jeg har selv hatt kjæreste før (Hvor seksuelle aktiviteter var involvert). Så jeg synes at ting går litt treigt for seg. føles nesten som at vi ikke er sammen siden vi ikke oppfører oss som vi er "sammen". Har ikke lyst til å presse han til noe og vet ikke hvordan jeg skal spørre han om vi kan bli mer "kjærester". Jeg er mer erfaren enn han så kanskje det er derfor jeg synes at ting går for sakte. Jeg er utrolig glad i han så vil ikke gjøre noe feil. Noen tips til hvordan jeg kan snakke med han om dette eller eventuelt gjøre noe med det? Takk for svar!

SVAR

Besvart 19.11.2019 14:52:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle