Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som mange liker, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år. Jeg liker en gutt, men vet ikke om han føler det samme tilbake. Han er en veldig populær fyr og det er alltid mange jenter rundt han. Føler jeg aldri får sjansen til å prate med han. Og de andre jentene er så opptatt av oppmerksomhet og spesielt hanes oppmerksomhet. De er heller ikke noe flink til å inkludere andre og de oppfører seg som om de er 10 år gammel. Jeg sitter å tenker på om det er noe galt med meg eller de. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.11.2019 12:37:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle