Hopp til hovedinnholdet

Jeg er i Bergen, men det er en jente hjemme jeg liker. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 20år har flyttet til Bergen og lurer på om tips med å komme videre med ei jente. Hun går siste året på vgs nå. Vi har egentlig kjent hverandre store deler av livet og vi holder kontakten selv om jeg bor i Bergen nå. Jeg lurer på hvordan jeg skal vise henne at jeg er interessert utenom å ødelegge et vennskap. Hun er ganske sjenert når det kommer til snakk om gutter, men jeg vil vise henne at hun betyr mye for meg og at det kanskje kan bli noe mellom oss to. Hvordan skal jeg gå frem?

SVAR

Besvart 27.11.2019 17:59:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle