Hopp til hovedinnholdet

Er det ok at jeg liker ei som er to år yngre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en annen jente, men problemet er at hun gå i 8.klasse, er det ok om jeg hadde sakt til hun at jeg liker hun når jeg er to år eldre? En gang vi var på badeland sammen, så spurte hun meg om hun hadde små pupper når vi begge to var nakne. jeg ble super våt, men heldig vis sto vi i dusjen:) Men jeg sa nei, så sa jeg at de er ganske store, da sa hun «serr, kjenn på de da!» så jeg sto og kjente på brystene hennes mens vi begge var nakne! Siden den dag har jeg alltid likt henne, vi er nære venner så vi har sett hverandre nakne ofte på overnattinger osv, ville det ha vært galt om vi onanerte sammen? Hilsen usikker jente på 15.

SVAR

Besvart 05.12.2019 18:24:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
account_circle