Hopp til hovedinnholdet

Kjæreste, sjalusi, sex og press

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk en kjæreste og han sier allerede at han elsker meg men jeg vet ikke og han hadde veldig lyst å pule meg jeg er 14 og han er 16 og vi gjorde det 5 ganger i løpet av 3 dager :/ jeg følte meg veldig presset til det og etter at han reiste fra meg sa han at hvis jeg blir russ og begynner å feste mye slår han opp med meg. Jeg har gleda meg til russetiden lenge og feire den med venninna mi men han vil ikke at jeg skal bli det fordi han orker ikke sitte Og være bekymret for at jeg er ute og om jeg gjør noe med noen andre. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 05.12.2019 22:20:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
account_circle