Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 usikker på legning

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Jeg er en jente som er veldig usikker på legningen min. Jeg har hittil bare blitt forelsket i gutter, og nå nylig har jeg blitt forelsket i en jente. Jeg har hatt romantiske følelser for henne og jeg har aldri likt tanken på å ha sex med en jente, eller noen kjønn, kan det være en mulighet for at jeg er aseksuell, eller er det helt normalt for jenter på min alder? Jeg blir også sjeldent forelsket i noen av kjønnene, er dette vanlig? Jeg har bare blitt forelsket 3 ganger før, og det var ordentlige forelskelser (inkludert jenta). Tusen takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 11.12.2019 12:57:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle