Hopp til hovedinnholdet

Føler hun likte meg bedre da jeg ikke var interessert i henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt på 19 år for enn stund tilbake møtte jeg en jente på ett russecriuse vi snakket veldig bra sammen og holdt kontakten hun hadde type da så jeg gjorde ingen ting for og prøve meg på henne så var jeg i en periode ikke så interisert i henne var litt sånn små frekk å køddet mye når vi sendte snap til hverandre så var hun og jeg på ls russetreff jeg aviste henne en del ganger og noen ganger hun ble tilslutt sint da hun så meg med enn annen (gjorde ingen ting med hun andre) så hun begynte å kline med masse gutter slik at jeg så det jeg tenkte ikke så mye på det så jeg gjore det samme tilbake mot henne men på slutten kom hun tilbake til meg osv men etter russetiden sluttet jeg kontakten med henne og slettet henne etter en god stund tok jeg kontakt tilbake og ble mer kjent over Internett og har blitt forelsket men nå etter at jeg har fått følelser så virker det som om hun ikke er interisert lenger føler hun likte bedre den uintriserte/drittsekk versjonen av meg noe som er rart

SVAR

Besvart 15.12.2019 16:35:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle