Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig glad i kompisen min. Er jeg forelska?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii! Jeg har en utrolig snill gutte bestevenn. Vi snakker en del sammen på sosiale medier og på skolen. Problemet mitt er et jeg føler at jeg er alt for glad i han for at det kun er vennskap. Det jeg er usikker på er om jeg er forelska eller kun glad i han. Han er utrolig skjønn, og han holder noen ganger rundt meg, gir meg klem og forteller at han er veldig glad i meg. Han er en utrolig kjekk gutt med en utrolig skjønn personlighet%u2764%uFE0F Blir ofte utrolig glad når han tar seg tid til å snakke med meg, klemme meg og holde rundt meg. Tenker veldig mye på han, om hvor heldig jeg føler meg som har en sånn kjernekar som han:) Han er en utrolig støttende og snill person som jeg har i livet mitt, og jeg vil aldri miste han uansett. Han har fortalt meg at han synes jeg er søt, men jeg tror ikke han mente det som at han er forelska i meg. Er usikker på om jeg er forelska i han når jeg tenker såpass mye på han..men jeg er jo så utrolig glad i han søte bestevennen min

SVAR

Besvart 17.12.2019 00:29:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle